Show Biz

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Τανιμανίδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δύο τους έχουν αγαπηθεί και πορεύονται μαζί, ενώ τον Σεπτέμβριο έρχεται και ο γάμος!

Η ιστορία τους ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια περίπου, όταν ο Σάκης βρέθηκε στα γραφεία της πολυεθνικής όπου εργαζόταν η Χριστίνα. Η εντυπωσιακή Χριστίνα Μπόμπα μιλώντας στην Χριστίνα Ζάρδα και το περιοδικό Instyle αποκάλυψε πως ξεκίνησε η γνωριμία και η σχέση τους.

«Του έκαναν ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting στο πλαίσιο ενός δικού μου project. Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ. Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω. Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως επαγγελματική συνάντηση» λέει γελώντας.

Χριστίνα Μπόμπα: Πώς θα είναι το νυφικό για το γάμο της;

Φρόντισε δε να συμπληρώσει: «Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δυο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε. Στο πρώτο ραντεβού έλυνα γρίφους. Αλήθεια! Ήθελε να τεστάρει αν είμαι έξυπνη. Μου είπε “έχω πέντε γρίφους που δεν έχει λύσει ποτέ κανείς”. Λίγο αργότερα επρόκειτο να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και από εκεί ξεκινούσε δίμηνα γυρίσματα για το World Party. Αφού έλυσα τους τέσσερις γρίφους και πριν ακούσω τον τελευταίο, μου είπε: “Αν τον λύσεις, δεν θα πετάξω σήμερα”. Έτσι κι έγινε. Τον έλυσα κι εκείνος άλλαξε τα εισιτήριά του για να περάσει άλλη μια μέρα μαζί μου». 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X