Show Biz

Δημήτρης Παπανώτας: Μετά το κράξιμο με Μαραντίνη παραπονιέται στη Μενεγάκη

Δημήτρης Παπανώτας: Μετά το κράξιμο με Μαραντίνη παραπονιέται στη Μενεγάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χθες ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν “λάβρος” στο “Τι λέει” μετά από όλα όσα έχουν προκύψει με τον ίδιο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα απευθύνθηκε στο σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, καταλογίζοντάς του και ξενοκοιτάγματα! Ο Θοδωρής Μαραντίνης αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους «άνδρες» και «δημοσιογράφους»να μας πει ποιους εννοείς για να του απαντήσουμε κιόλας. Αν εννοείται συγκεκριμένα άτομα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα άτομα, να μας πείτε ποιους εννοείτε. Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα“, σημείωσε προκαλώντας αίσθηση.

https://youtu.be/Ycf6nmJJuU4

Το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στην έναρξη του Happy Day: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος με όλα αυτά και ειδικά με κάποιους φίλους μου είμαι πολύ στεναχωρημένος. Η Ελένη Μενεγάκη κολλάει πουθενά; Αισθάνθηκε πάρα πολύ περήφανη με τη δημοσίευση που έκανε ο κ. Μαραντίνης, όπου μας χαρακτηρίζει «άντρες», «δημοσιογράφους» και «ανθρώπους». Ποιος; Η Ελένη που 25 χρόνια είμαστε φίλοι. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτή τη δουλειά θα ήθελα. Νομίζω ότι κατά λάθος αλλά θα έπρεπε να πει για ποιο πράγμα αισθάνθηκε υπερήφανη. Έχω παράπονο και η αρνητική ενέργεια με επηρεάζει. Οι απροσεξίες αυτού του μεγέθους εμένα με ενοχλούν».

https://youtu.be/dUhm2OvoJPU

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X