Show Biz

Δώρος Παναγίδης: Μιλά για τον χωρισμό του με την Αθηνά

Δώρος Παναγίδης: Μιλά για τον χωρισμό του με την Αθηνά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθήνα Χρυσαντίδου χώρισαν μετά από καιρό και πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους!

Ο πρώην παίκτης του Power of Love παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και μίλησε για τον χωρισμό του με την επίσης, πρώην παίκτρια του reality αγάπης.

Για τον χωρισμό του είπε:

«Όπως είδατε, η Αθηνά ανάρτησε μια δημοσίευση. Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά… Ήταν απογοητευμένη από τη στάση μου, γιατί περίμενε από μέρα σε μέρα να πάω Αθήνα. Εγώ, από την άλλη, «πνιγμένος» στο άγχος από τις δουλειές, δεν ήξερα πότε θα μπορούσα να είμαι εκεί. Αντέδρασε μ’ αυτόν τον τρόπο. Έγραψε κάτι, κι εγώ μετά ανάρτησα την ανακοίνωση του χωρισμού. Η Αθηνά, πάντως, δημοσίευσε επίσημα στον λογαριασμό της στο Instagram τον χωρισμό, χωρίς να με ενημερώσει ή να το συζητήσουμε. Αλλά, η αλήθεια είναι, ότι εγώ την έφερα σ’ αυτό το σημείο»

Δεν έχει καμία ευθύνη εκείνη;

«Δεν της επιρρίπτω καμία ευθύνη! Στη συνέχεια, όμως, έπρεπε κι’ εγώ να πάρω θέση – από σεβασμό στον κόσμο, ο οποίος μας υποστήριζε ως ζευγάρι. Ήσασταν, πράγματι, «δύο διαφορετικές οντότητες», όπως έγραψες στο Instagram σου; Δεν γίνατε ποτέ πραγματικά ένα, όσο το κοινό πίστευε; Μα, είμαστε διαφορετικές οντότητες! Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν «είμαστε ένα» ή όχι. Έτσι κι αλλιώς, δεν πιστεύω στο «ένα» πλέον, όπως ούτε και στη στέρηση της ελεύθερης βούλησης. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, ο καθένας χαράζει την πορεία του και πρέπει να σεβόμαστε τα «θέλω» και τις φιλοδοξίες των άλλων»

Σε συνέντευξή της πάντως η Αθηνά, πριν από λίγες μέρες, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο «Open TV», εμφανώς συγκινημένη, είπε τα εξής: «Ο χωρισμός ήταν κάτι που το αποφάσισα, διότι νιώθω ότι με αλλοιώνει αυτή η σχέση. Άρχισα να χάνω την Αθηνά! Δεν ήμουν εκείνο το κορίτσι που ήξερα! Δεν γελούσα! Ήμουν συνέχεια νευρική και γινόμουν κάτι που δεν μου άρεσε. Υπερπροσπάθησα, υπερθυσιάστηκα γι’ αυτή τη σχέση, χωρίς να θέλω να το παίξω “θύμα”. Δεν το μετάνιωσα, αλλά δεν μπορούσα να είμαι συνέχεια σε δεύτερη, τρίτη και τέταρτη μοίρα!»… Πολλή πίκρα εκφράζει το κορίτσι… Δεν ήσουνα σωστός απέναντι στην Αθηνά; Γιατί, ουσιαστικά, μιλάει για παραγκωνισμό και μεγάλη αδιαφορία από τη μεριά σου…

«Αυτά τα έχω ξανακούσει, Γιάννη. Να ζεις κάτι, να το «ανέχεσαι», να προσπαθείς μετά να είσαι ξεκάθαρα το «θύμα», για κάτι που εσύ επέλεξες. Άκου, όμως. Δικαιολογώ την Αθηνά 100%! Είναι ένα κορίτσι 21 ετών που έχει κάθε δικαίωμα να ζήσει, να ερωτευτεί, να δοθεί. Αξίζει την ανταπόδοση. Είναι μία σπάνια ψυχή και, παραδέχομαι, μία από τις ελάχιστες καλές ψυχές που γνώρισα. Πέρα, όμως, από την ψυχοσύνθεση της Αθηνάς, απέναντι είναι ο Δώρος ο οποίος, από την αρχή, ήταν ξεκάθαρος μαζί της. Της είπα, πολλές φορές, πριν καν ξεκινήσουμε -γιατί κι εγώ είχα φοβίες και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να δεθώ- ότι η ζωή μου δεν είναι εύκολη».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X