Show Biz

Εξώδικο Μαραντίνης-Χρηστίδου σε Παπανώτα!

Εξώδικο Μαραντίνης-Χρηστίδου σε Παπανώτα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά το χαμό που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες τόσο στην τηλεόραση όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω από το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου, τελικά εκείνη και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό.

Η Σίσσυ δεν έκανε καμία τοποθέτηση μέσω βίντεο στο κανάλι της στο youtube όπως είχε υποσχεθεί και αποφάσισε να στείλει μαζί με τον σύζυγό της εξώδικο στον δημοσιογράφο δίνοντάς του προθεσμία τριών ημερών ώστε να ανακαλέσει τα όσα είπε!

Να σημειώσουμε βέβαια πως ο Δημήτρης Παπανώτας δεν έχει απαντήσει ακόμη στο εξώδικο ταου ζευγαριού.

Ωστόσο η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» θέλοντας να πει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που τη στήριξε και ήταν δίπλα της όχι μόνο τώρα αλλά και τα 7 χρόνια που έλειπε από την τηλεόραση.

«Αυτή τη βδομάδα έλαβα ένα τεράστιο κύμα αγάπης, όχι μόνο στα social media στο δρόμο στο σούπερ μάρκετ, όπου κι αν πήγα, και νομίζω ότι μου έδωσε όλη αυτή τη δύναμη, γιατί δε ξέρω που τη βρήκα. Νιώθω ότι τα social media κράτησαν αυτή την επαφή μου με τον κόσμο, δεν είναι εύκολο, 7 χρόνια χωρίς αυτό το μέσο που είναι τόσο δυνατό, μείνανε δίπλα μου, με στηρίξανε σε ότι κι αν έχω κάνει. Ένα τεράστιο ευχαριστώ, είναι το σωσίβιό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X