Media

Φαίη Σκορδά: Έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Νίκο Ηλιόπουλο! video

Φαίη Σκορδά: Έτοιμη για το επόμενο βήμα με τον Νίκο Ηλιόπουλο! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Φαίη Σκορδά και ο Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος απολαμβάνουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, είναι αρκετές οι φορές που η Φαίη Σκορδά έχει αναφερθεί στον αέρα της εκπομπής της στο πρόσωπο του αγαπημένου της. Το πρωί της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τις προβλέψεις της για το ζώδιο του σκορπιού, η ξανθιά παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί ότι σχεδιάζει να συγκατοικήσει μαζί με τον σύντροφό της. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ηλιόπουλος ανήκει στο ζώδιο του σκορπιού μιας και έχει γεννηθεί στις 19 Νοεμβρίου.

Είναι καλλονή και εγγονή της πιο… «κακιάς» του ελληνικού κινηματογράφου! (pics)

Συγκεκριμένα, όταν η Λίτσα Πατέρα ανέφερε πως όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 18 είναι έτοιμοι να μετακινηθούν ή μετακομίσουν κάπου αλλού, η Φαίη Σκορδά τη διέκοψε λέγοντας: «Ναι, ναι, ναι… Βλέπεις μετακόμιση;», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άρη Καβατζίκη να αναρωτιούνται ποιος είναι σκορπιός και την ξανθιά παρουσιάστρια να χαμογελάει με χαμηλωμένο το βλέμμα.

Όταν, βέβαια, ο Άρης Καβατζίκης κατάλαβε ότι πρόκειται για την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του δείχνοντάς την.

Δες το βίντεο για την Φαίη Σκορδά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X