Media

Φαίη Σκορδά: Νέο «χρυσό» συμβόλαιο για την παρουσιάστρια

Φαίη Σκορδά: Νέο «χρυσό» συμβόλαιο για την παρουσιάστρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Φαίη Σκορδά έμοιαζε εδώ και αρκετό καιρό με το ένα πόδι εκτός ΣΚΑΪ, όμως η κατάσταση ενδέχεται να είναι διαφορετική, με το κανάλι του Φαλήρου να μην έχει την πρόθεση να αφήσει την περίπτωσή της και να αναζητά τρόπους να τη διατηρήσει στο δυναμικό του.

Η γνωστή παρουσιάστρια, άλλωστε, προσφέρει αρκετά μέσω της αναγνωρισιμότητάς της, και δη στα εμπορικά θέματα, που απασχολούν όποιο σταθμό επιθυμεί να την έχει στις τάξεις του. Κάπως έτσι, στο κανάλι του Φαλήρου αναζητούν μια χρυσή τομή, ώστε να συνεχίσουν οι δύο πλευρές να συνεργάζονται.

Η νέα πρόταση που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ για την Φαίη Σκορδά

Όπως αναφέρει η εκπομπή «Mega Καλημέρα», υπάρχει έντονη πια η σκέψη μετακίνησής της στη μεσημεριανή ζώνη, αφού η πρωνή αναμένεται να γίνει πλήρως ενημερωτική. Για να το πετύχει αυτό ο ΣΚΑΪ επιχειρεί να δελεάσει τη Σκορδά με μια «χρυσή» πρόταση, που θα δυσκολευτεί να απορρίψει, με αποτέλεσμα η πόρτα αυτή να μην κλείνει οριστικά.

Μένει να φανεί, λοιπόν, στα επόμενα ραντεβού των δύο πλευρών το κατά πόσο μπορεί να βρεθεί κοινό έδαφος, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ο ΣΚΑΪ, πάντως, δεν επιθυμεί να τα παρατήσει και θα επιχειρήσει να κρατήσει στα δικά του λημέρια την παρουσιάστριά του με ένα νέο μεγάλο συμβόλαιο, συνεχίζοντας και του χρόνου από άλλο μετερίζι.

Ντόμινο με την Φαίη Σκορδά στο Mega: Οι αλλαγές που έρχονται για Μπάρκα και Μελέτη

Η Φαίη Σκορδά δείχνει να καταλήγει στο Mega, αφήνοντας τον ΣΚΑΪ μετά από μια διετία, με τη γνωστή παρουσιάστρια να ενισχύει ακόμη περισσότερο το Μεγάλο Κανάλι και να συμπαρασύρει, με αυτό τον τρόπο, εξελίξεις για άλλα στελέχη του τομέα της ψυχαγωγίας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», η έλευση Σκορδά στο Mega θα φέρει ντόμινο αλλαγών στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού. Οι κουβέντες έχουν πάει πλέον στο οικονομικό κομμάτι για τα χρήματα και τα ποσοστά από τις εμπορικές τοποθετήσεις. Η μεταγραφή της μπορεί να προκαλέσει ένα μικρό ντόμινο, οι πληροφορίες μου λένε ότι της έχει προταθεί να έχει μαζί της τον Κώστα Τσουρό. Για μένα θα ήταν ένα ισχυρό δίδυμο.

Πώς επηρεάζονται Μελέτη και Μπάρκα στο Mega

Αναφορικά με την Ελεονώρα Μελέτη, αναφέρθηκε ότι επιθυμία της είναι να μείνει στο Mega. Έχει ξεκινήσει ένα podcast στο κανάλι με μεγάλη επιτυχία. Εκκρεμεί ένα ραντεβού.

Σχετικά με το μέλλον της Δανάης Μπάρκα, φαίνεται, ότι είναι ασφαλής, καθώς έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο όμως το επικρατέστερο σενάριο -δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις- είναι να τη δούμε το ΣΚ την επόμενη σεζόν. Έχει μία βάση αυτό που ακούμε. Μιλάμε για μεσημέρι γιατί στην πρωινή ζώνη μένει ακλόνητη η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X