Show Biz

Φωτιά στο πλατό από την αποκαλυπτική Μαρία Λέκκα

Φωτιά στο πλατό από την αποκαλυπτική Μαρία Λέκκα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν χρειάζονται πολλά για να πάρει φωτιά ένα τηλεοπτικό πλατό. Αρκεί μία εμφάνιση σαν της Μαρίας Λέκκα του My Style Rocks. Στο επεισόδιο της πρωτοχρονιάς η όμορφη κοπέλα του τηλερεάλιτι μας έδειξε όλα σχεδόν τα… προσόντα της.

Αφησε πίσω τη συντηρητική της πλευρά στο σκέλος της εμφάνισης και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για την κυνικότητα της απάντησης.

Ως καλεσμένη στο πάρτι για τη γιορτή του διευθυντή της, η Μαρία Λέκκα έκανε όχι μόνο μια σέξι επιλογή, αλλά και αρκετά αποκαλυπτική. «Όταν περπατάς βλέπω το πωπουδάκι σου! Ε να μην στο πω; Σε σπίτι πας του διευθυντή σου» είπε η Μπέτι Μαγγίρα!

«Ε σιγά δεν έχει δει ο διευθυντής!» απάντησε η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks που ένιωθε μεγάλη αυτοπεποίθηση μέσα στο σύνολο της.

Και με την απάντησή της σε πολύ μεγάλο βαθμό έδειξε δύο πράγματα. Το πως οι διευθυντές αντιμετωπίζουν τις όμορφες κοπέλες ακόμα και στον επαγγελματικό χώρο. Και δεύτερον πως ορισμένες κοπέλες χρησιμοποιούν τα προσόντα τους για να κερδίσουν την εύνοια του διευθυντή και να ανέλθουν.

Και μην ακούσω διαμαρτυρίες, γιατί δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια τόσο για μεγάλο μέρος των διευθυντών όσο και ορισμένων φιλόδοξων γυναικών.

Τέλος, να μην ξεχνάμε και τα μηνύματα που στέλνουν στις νέες και τους νέους τηλερεάλιτι, στα οποία αποθεώνεται η φθήνια και η το κορμί (ανδρικό αλλά πολύ περισσότερο γυναικείο) ως εμπόρευμα και ως μέσο αναρρίχησης και διάκρισης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τα άστρα και οι αποφάσεις του νέου έτους!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X