Show Biz

GNTM: Αυτό το κορίτσι αποχώρησε

GNTM: Αυτό το κορίτσι αποχώρησε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άλλο ένα επεισόδιο GNTM προβλήθηκε εχθές το βράδυ (Πέμπτη 12/12) και είδαμε άλλη μαι αποχώρηση και ο τελικός όπου οι κριτές και ο κόσμος θα αναδείξουν τη νικήτρια, πλησιάζει.

Οι παίκτριες βρέθηκαν στο δάσος για να τη δοκιμασία αποχώρησης και προσπάθησαν κάνουν ότι καλύτερο μπορούν να πετύχουν και να δείξουν στους κριτές πως αξίζουν να συνεχίσουν προς τον τελικό, ο οποίος θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Αφού ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση, τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και περίμεναν την κριτική των Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελου Μπράτη και Δημήτρη Σκουλού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα, οι κριτές μας θα ανακοινώσουν αυτό που περιμένουν τόσο τα κορίτσια. Πέρα από αυτό όμως, θα αποφασίσουν και ποια θα είναι η τελική πεντάδα. @starchanneltv #GNTMgr #StarChannelTv @vickykaya_ @ilianapapageorgiou @skoulos @angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Μετά από μια δύσκολη κριτική, οι κριτές αποφάσισαν πως το κορίτσι που δε θα συνεχίσει στο GNTM αλλά δε θα πάει και στο Μιλάνο, είναι η Άννα Χατζή, η οποία ξέσπασε σε κλάματα με την ανακοίνωση που έκανε η Βίκυ Καγιά και δε σταμάτησε να κλαίει. Μάλιστα οι κριτές σηκώθηκαν από τη θέση τους για να την παρηγορήσουν.

https://youtu.be/mJAeqwDv0YM

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Άννα είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει από το σπίτι του #GNTMgr και δεν θα προλάβει το ταξίδι στο Μιλάνο. Ας ακούσουμε τι έχει να μας πει. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X