Show Biz

GNTM: Δεν περιμέναμε αυτή την ανατροπή

GNTM: Δεν περιμέναμε αυτή την ανατροπή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

To GNTM κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές και παρόλο που κοντεύουν να αναδείξουν τη νικήτρια στο παιχνίδι, τα επεισόδια μας αφήνουν άναυδους κάθε φορά γιατί υπάρχουν πράγματα που δε γίνονται γνωστά μέσω των spoilers.

Τα spoilers ήθελαν την Ασημίνα Χαρίτου να αποχωρεί από το παιχνίδι αλλά τελικά οι κριτές αποφάσισαν να τραβήξουν άλλο δρόμο και να μας δείξουν ότι θέλουν να «τραβήξουν» λίγο παραπάνω το σχοινί.

Τα κορίτσια του GNTM την είδαν «φαντάροι» και στη φωτογράφιση της αποχώρησης σύρθηκαν στις λάσπες και ανέβηκαν σε «πυραμίδες» για να βγάλουν μια φωτογραφία που θα τους εξασφαλίσει μια θέση στον διαγωνισμό.

Οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι με όσα είδαν και στον «ντάκο» βγήκαν η Χαρά, η Ασημίνα και  η Κάτια! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προβληματίσει τους κριτές και εκεί έγινε η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς.

Οι κριτές που λέτε αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στα κορίτσια και έτσι δεν είχαμε τελικά αποχώρηση από το διαγωνισμό του GNTM.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Απόψε, το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει μείνει με οκτώ μοντέλα ή με… έξι, αφού Κάτια, Ασημίνα και Χαρά βρέθηκαν ένα βήμα πριν την έξοδο από το διαγωνισμό. #GNTMgr @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Η Βίκυ Καγιά είπε στις τρεις κοπέλες πως θα έπρεπε να φύγουν και οι τρεις αλλά αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς του παιχνιδιού και έτσι έμειναν.

Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X