Show Biz

H Τούνη «έφαγε» κράξιμο επειδή πήγε για τρέξιμο και απάντησε στα σχόλια

H Τούνη «έφαγε» κράξιμο επειδή πήγε για τρέξιμο και απάντησε στα σχόλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ιωάννα Τούνη είναι από τα άτομα του Instagram, που έχουν συνηθίσει να επικρίνονται για διάφορες κινήσεις τους και εννοείται, πως όταν κάτι την ενοχλεί απαντά σε όλους όσους την κατηγορούν για διάφορα.

Η instagrammer και influencer αποφάσισε να πάει για τρέξιμο με τον σύντροφο της στη Θεσσαλονίκη και ανήρτησε κάποια stories για να μας δείξει πως περνούν. Αυτό κατάφερε να εκνευρίσει πολλούς followers οι οποίοι θεώρησαν πως δεν ήταν σωστή κίνηση και πως θα πρέπει να μείνει σπίτι εξαιτίας του κορονοϊού.

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει σε όλα τα αρνητικά σχόλια μέσω Instagram γράφοντας:

«Με έχετε “πρήξει” για τις προηγούμενες ιστορίες μου, που τόλμησα και πήγα στην γειτονιά μου για τρέξιμο. Να σας ενημερώσω πως το #menoumespiti είναι κάτι το οποίο δεν περιφρονώ καθόλου αλλά τηρώ προσωπικά. Και οι οδηγίες σχετικά με τον ιό υποδεικνύουν μεν να μένουμε σπίτι… αλλά φυσικά να βγαίνουμε όποτε είναι απαραίτητο! Να πάμε δηλαδή στη δουλειά μας, στο supermarket, στο φαρμακείο κλπ. Επίσης είναι σημαντικό για να διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα το ανοσοποιητικό μας, να μας βλέπει ο ήλιος καθημερινά αλλά χωρίς να βρισκόμαστε σε μέρη συνωστισμένα και εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής. Είδε κανείς συνωστισμό στα story μου;».

Δείτε ακόμη: «Μένουμε σπίτι»: Η Ελένη Φουρέιρα συγκινεί με το μήνυμα της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X