Show Biz

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα! (pic)

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα! (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα χαμογελαστό και ακομπλεξάριστο κορίτσι ετοιμάζεται για την πρώτη του εκπομπή στο MEGA και δεν είναι άλλη από τη Δανάη Μπάρκα, η οποία φαίνεται να έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο της και κάνει ότι μπορεί για να φέρει τα πράγματα εις πέρας.

Η Δανάη Μπάρκα είναι μια γυναίκα με καμπύλες και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αναρτά συχνά, φωτογραφίες όπου ποζάρει με μαγιό και αποδεικνύει πως δεν πρέπει κανείς να έχει κόμπλεξ.

Αυτή τη φορά με μια φωτογραφία έστειλε ένα δυνατό μήνυμα γράφοντας:

«Δευτέρα. Τέλος το διήμερο. Πίσω στην δουλειά σήμερα 🤙🏽
Αλλά ξέρετε τι;; Μια ζωή έχουμε και ας τα κάνουμε όλα (σχεδόν🤔).
Να κάνουμε ο,τι μας κρατάει χαρούμενους,να παίρνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται,να ρισκάρουμε γιατί no risk,no story- να χαμογελάμε,να ονειρευόμαστε και να μένουμε δημιουργικοί..γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. ♥️ Καλημέρα».

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δευτέρα. Τέλος το διήμερο. Πίσω στην δουλειά σήμερα 🤙🏽 Αλλά ξέρετε τι;; Μια ζωή έχουμε και ας τα κάνουμε όλα (σχεδον🤔). Να κάνουμε ο,τι μας κρατάει χαρούμενους,να παίρνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται,να ρισκάρουμε γιατί no risk,no story- να χαμογελάμε,να ονειρευόμαστε και να μένουμε δημιουργικοί..γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. ♥️ Καλημέρα 🌻 📸 @adamosnow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka) στις

Δείτε ακόμη: Ραφτείτε! Ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύεται

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X