Show Biz

Η Σπυροπούλου ζει στο συννεφάκι της: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα»

Η Σπυροπούλου ζει στο συννεφάκι της: «Δεν μου χαρίστηκε τίποτα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από χρόνια στον Alpha και την παρουσία της ως κεντρική, εν μία νυκτί εξαφανίστηκε. Σίγουρα δεν ήταν θέμα ικανοτήτων. Σίγουρα ούτε όσα υποστήριζε η ίδια περί σπουδών.

Ωστόσο μέσω Survivor κατάφερε να βρεθεί ξανά στην επικαιρότητα και πλέον παρουσιάζει το “My Style Rocks” στον ΣΚΑΪ. Όλοι οι πρώην συνάδελφοί της δεν είχαν να πουν τα καλύτερα. Μάλιστα στους διαδρόμους του Alpha πολλά ακούγονταν περί απολύσεων μέσω της Κωνσταντίνας και όχι μόνο!

Η ίδια φαίνεται να έχει αλλάξει πλέον και να διατηρεί χαμηλότερους τόνους. Πλέον μπορεί να ονομάζει τον εαυτό της “Queen Dina”, όμως σίγουρα δεν έχει την ίδια θέση στο κανάλι που εργάζεται όπως στο παρελθόν.

Μιλώντας στο περιοδικό Celebrity δε, εξομολογείται πως δεν έχει πιάσει ακόμη “ταβάνι” επαγγελματικά. «Κάθε πρωί ξυπνάω και σκέφτομαι ότι πρέπει να τα καταφέρω και σήμερα, να πάω ένα βήμα παρακάτω. Δίνω εξετάσεις σε καθημερινή βάση. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν και είμαι μαχήτρια και δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Άλλωστε, αυτό είναι και το ωραίο του πράγματος: να προσπαθείς ολοένα για το καλύτερο. Αν ένιωθες ότι έχεις φτάσει στο τέρμα, ότι τα κατάφερες όλα, τι νόημα θα είχε μετά η ζωή;», σημειώνει.

Σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή για την οποία έχουν ακουστεί πάρα πολλά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξηγεί ότι είναι καλά. «Δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια και παιδιά. Πάντως, επί του παρόντος, το μόνο που έχω να πω είναι ότι θα ήθελα να στρέψω τα φώτα της δημοσιότητας στο επαγγελματικό μου κομμάτι, γιατί εκεί δίνω έμφαση αυτόν τον καιρό».

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X