Show Biz

Ίντριγκα με τον Τσαρούχα! «Έκανα πρόβες για σειρά του Open και τη θέση μου πήρε ο Κωνσταντίνος Καζάκος»

Ίντριγκα με τον Τσαρούχα! «Έκανα πρόβες για σειρά του Open και τη θέση μου πήρε ο Κωνσταντίνος Καζάκος»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ειλικρινής και αποκαλυπτικός ο Πασχάλης Τσαρούχας, που μίλησε στο Page 2 της «Νέας Σελίδας» και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar του ANT1 αλλά και τη σειρά «Κόκκινο ποτάμι», του Open.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως παρόλο που είχε ανακοινωθεί το όνομά του και είχε ξεκινήσει και πρόβες στη θέση του θα είναι ο Κωνσταντίνος Καζάκος!

Παρόλο που το όνομά σου είχε ακουστεί έντονα για να συμμετέχεις στο «Κόκκινο ποτάμι», που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης στο Open, δεν είσαι στο καστ. Τι έγινε;

Είχε ανακοινωθεί το όνομά μου, συμμετείχα στην προετοιμασία, είχα κάνει πρόβες για τα ρούχα και μαθήματα για τη γλώσσα, αλλά οι θεατρικές μου υποχρεώσεις με το «Πιο τρελό τριήμερο» δεν μου επέτρεπαν να έχω ελεύθερα τα πρωινά του Μαρτίου και ο Μανούσος δεν μπορούσε να καθυστερήσει τα γυρίσματα. Έτσι δεν θα είμαι και στη θέση μου, απ’ όσο γνωρίζω, θα είναι ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Απλώς σωστό θα ήταν, όπως ανακοινώθηκε η συμμετοχή μου, έτσι να ανακοινωθεί ότι δεν θα συμμετέχω τελικά στη σειρά. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, ήταν ένα μικρό φάουλ, αλλά δεν πειράζει.

Στενοχωρήθηκες που δεν θα συνεργαστείς ξανά με τον Μανουσάκη;

Είχα χαρεί πολύ που θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Μανούσο, γιατί έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα μαζί, όπως την «Αγάπη ήρθε από μακριά» και το «Παιχνίδι της συγγνώμης». Δυστυχώς δεν μπορούμε πάντα να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X