Show Biz

Κατερίνα Μουτσάτσου: Έγκυος για δεύτερη φορά

Κατερίνα Μουτσάτσου: Έγκυος για δεύτερη φορά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Μουτσάτσου πριν από λίγες μέρες είχε αναφέρει στην εκπομπή «Happy Day», πως είναι πεπεισμένη πως τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της νόσησαν από τον κορονοϊό καθώς ήταν όλοι τους άρρωστοι αλλά από ότι φαίνεται είναι μια χαρά τώρα και έκανε μια σημαντική ανακοίνωση.

Η ηθοποιός, η οποία μένει τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες με τον άνδρα της και τον γιο τους, ανήρτησε ένα video όπου τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας μια μάσκα η οποία έχει ζωγραφισμένη την ελληνική σημαία και ο γιος της είναι στο πλευρό της. Προς το τέλος του video τη βλέπουμε με φουσκωμένη κοιλίτσα και αυτός ήταν ο τρόπος της για να ανακοινώσει πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Με τον καλό να της έρθει!

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλή Λευτεριά #2 Music arranged and performed by Miles Jay @milesjaymusica 🙏🏻 Hymn to Freedom Composer: Nikolaos Mantzaros Lyricist: Dionysios Solomos Ύμνος εις την Ελευθερίαν Στίχοι: Διονύσιος Σολωμός Μουσική: Νικόλαος Μάντζαρος Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή, κι ένα στόμα ακαρτερούσες, έλα πάλι, να σου πει. Aργειε νάλθει εκείνη η μέρα, Και ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στις

Δείτε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: H διάσημη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη περνά στα χέρια της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X