Show Biz

Κατερίνα Στικούδη: Η πιο sexy φωτογραφία της

Κατερίνα Στικούδη: Η πιο sexy φωτογραφία της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποιο καλοκαίρι και ποια θερμοκρασία; Η Κατερίνα Στικούδη είναι η γυναίκα η οποία καταφέρνει να κάνει τους άνδρες να μένουν με το στόμα ανοιχτό και αυτή τη φορά θα πάθετε πλάκα με τη νέα φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια εικόνα από τη φωτογράφιση που έκανε για τη συνέντευξη που παραχώρησε σε site και όλοι πάθαμε σοκ!

Η Emily Ratajkowski δεν πιάνει μια μπροστά στη δική μας, Κατερίνα Στικούδη και η νέα της φωτογραφία στο Instagram θα κάνει πολλούς άνδρες να μην μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ.

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τώρα στο @onemangr μια πολύ διαφορετική φωτογράφηση και μια συνέντευξη που πραγματικά αξίζει να διαβάσεις … Ευχαριστώ πολύ την @drakos_engineering που στήριξε αυτή την ιδέα και φυσικά το @stigmabox !! ………………… @llocq 📸❤️❤️ Η Drakos Engineering είναι μια πολύ γνωστή και καταξιωμένη, στον χώρο του Auto και Moto, εμπορική και τεχνική εταιρεία από το 1963. Αντιπροσωπεύει μεγάλη γκάμα εταιρειών, επωνύμων ανταλλακτικών εξαιρετικής ποιότητας και τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί τον επίσημο διανομέα των κορυφαίων εταιρειών MX ένδυσης Troy Lee Designs , FXR Racing καθώς και των προϊόντων OGIO. Επισκεφθείτε το νέο μας πολυτελές κατάστημα επί της οδού Καλλιρόης 47 και δείτε από κοντά τον πλήρη κατάλογο ρουχισμού και σακιδίων ή περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://moto.drakosengineering.com Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Sherco Hellas που μας παραχώρησε δυο νέα μηχανάκια SE-F 250 / 300 για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Η πόζα πάνω στο άλογο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X