Show Biz

Κατερίνα Στικούδη: Μαζεύει τα σκουπίδια από τη γειτονιά της

Κατερίνα Στικούδη: Μαζεύει τα σκουπίδια από τη γειτονιά της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οικολογική συνείδηση, κούκλα και με υπέροχο σώμα! Ναι, για την Κατερίνα Στικούδη μιλάμε και από ότι φαίνεται το κορίτσι έχει βαλθεί να κάνει τα πάντα για να δείξει στον κόσμο πως πρέπει να φροντίζει τη γειτονιά του!

Η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να βγει στη γειτονιά της φορώντας ένα κολάν και μπουστάκι και με τα γάντια της να μαζέψει τα σκουπίδια που υπήρχαν γιατί θέλει να βλέπει την περιοχή καθαρή και όμορφη!

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο:

«Καλημέρα !!!!! Νιώσε λίγο και φρόντισε όχι μόνο τον τόπο που μένεις αλλά και του άλλου κι ας μην είναι η δίκη σου γειτονιά , κι ας είσαι περαστικός .. δεν σου ανήκει , σε φιλοξενεί !! 🥰💋#lovemyneibourghood❤️ #theBestNeibours 💕 ( τά μπάζα αυτά είναι 5 χρόνια εκεί , το οικόπεδο ανήκει στο Δήμο , ενημερώθηκαν και αύριο το πρωί θα περάσουν να τα μαζέψουν ».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα !!!!! Νιώσε λίγο και φρόντισε όχι μόνο τον τόπο που μένεις αλλά και του άλλου κι ας μην είναι η δίκη σου γειτονιά , κι ας είσαι περαστικός .. δεν σου ανήκει , σε φιλοξενεί !! 🥰💋#lovemyneibourghood❤️ #theBestNeibours 💕 ( τά μπάζα αυτά είναι 5 χρόνια εκεί , το οικόπεδο ανήκει στο Δήμο , ενημερώθηκαν και αύριο το πρωί θα περάσουν να τα μαζέψουν )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: “Έχω δεχτεί μπούλινγκ για την εικόνα μου”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X