Show Biz

Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση: Έτοιμοι για συγκατοίκηση!

Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση: Έτοιμοι για συγκατοίκηση!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους παρά τη δημοσιότητα. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μπορεί να γνωρίζονται πολλά χρόνια, όμως είναι ζευγάρι από την άνοιξη του 2014.

Για περίπου τριάμισι χρόνια υπήρξαν αχώριστοι, ωστόσο, σύμφωνα με τη Real, τον περασμένο Ιούνιο οι εντατικοί ρυθμοί και η φθορά της καθημερινότητας έφεραν σύννεφα που εξελίχθηκαν σε κρίση στη σχέση τους. Ο Λευτέρης αύξησε τους προπονητικούς του ρυθμούς και η Βασιλική πήρε την απόφαση να φύγει για το εξωτικό Παλαουάν στις Φιλιππίνες, προκειμένου να συμμετάσχει στο «Nomads». Όσο εκείνη αγωνιζόταν στο παιχνίδι, έλαβε ένα δώρο από την Ελλάδα -και συγκεκριμένα από τον Λευτέρη- που τη συγκίνησε. Όταν αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, στα μέσα του Δεκεμβρίου, λοιπόν ήρθε η οριστική επανένωση.

Οι περίπου επτά μήνες που έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον ήταν αρκετοί όχι μόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι αυτός ο έρωτας είναι πολύ δυνατός για να πεθάνει, αλλά και για να πειστούν ότι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο, αυτό της συγκατοίκησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X