Show Biz

Λιάγκας για Σεφερλή: «Μοιραίο είναι κάποια στιγμή να την ψωνίσει και να την ακούει λίγο»

Λιάγκας για Σεφερλή: «Μοιραίο είναι κάποια στιγμή να την ψωνίσει και να την ακούει λίγο»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»  σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Secret» και για μια ακόμη φορά είπε πολλά.

Ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για όλα όσα είπε ο Σεφερλής στη συνέντευξη του, καθώς δήλωσε πως δεν την έχει «ψωνίσει» και ο Παπανώτας είπε πως ο ηθοποιός έχει πάθει… «Αρναούτογλου». Η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε πως ο Σεφερλής «μας παίζει όλους κανονικά».

https://youtu.be/TQOT0YCc52c

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Ο άνθρωπος που έχει κάνει επιτυχία, και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία ο Μάρκος Σεφερλής, μοιραίο είναι κάποια στιγμή να την ψωνίσει και να την ακούει λίγο. Επί σειρά ετών τον πολεμάει ένα σύστημα, ένα σύστημα ποιοτικών ηθοποιών δεν αποδέχεται τον Μάρκο και αυτή είναι η αλήθεια, γιατί το έχω ζήσει, κάποια κανάλια του έκλειναν τις πόρτες και δεν τις άνοιγαν και μπήκε από κερκόπορτα σε κανάλι και μετά τα κανάλια τον αποδέχτηκαν. Αυτή είναι η αλήθεια για τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το Just the Two of Us στο Mega. Τον είχαμε καλεσμένο εμείς και του έκανα εγώ την πρόταση στον αέρα και μέχρι τότε ξέρω πολύ καλά, τα στελέχη του Mega μου έλεγαν «Θα βάλουμε στο Mega τον Μάρκο Σεφερλή»; Και μετά το Mega αναγκάστηκε και έδωσε πρωινό στον Μάρκο Σεφερλή που έκανε κι επιτυχία ο άνθρωπος».

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X