Show Biz

Mad Clip – Κηδεία: Συντετριμμένες Φουρέιρα και Τάμτα (vid)

Mad Clip – Κηδεία: Συντετριμμένες Φουρέιρα και Τάμτα (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο «αντίο» στον τράπερ που χάθηκε σε τροχαίο. Στο πλευρό της μητέρας και της αδελφής του Mad Clip βρέθηκαν τη Δευτέρα η Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα που είχαν συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν με τον 34χρονο , ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο την περασμένη Πέμπτη στη Βουλιαγμένη.

Τόσο η Φουρέιρα όσο και η Τάμτα ήταν συντετριμμένες. Η πρώτη, μάλιστα, έφθασε στην εκκλησία στο Παλαιό Φάληρο, όπου τελούνταν η εξόδιος ακολουθία, υποβασταζόμενη και φορώντας λευκά ρούχα.

Θυμίζουμε πως η Ελένη Φουρέιρα ήταν μαζί με τον Mad Clip στον γάμο λίγο πριν από το μοιραίο τροχαίο και μάλιστα ανέβηκαν μαζί στην πίστα και ξεσήκωσαν τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους με την επιτυχία τους «Μπορεί».

«Καλό ταξίδι»

Κατά τη μεταφορά του, πλήθος κόσμου που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του ναού, αποχαιρετούσε τον Mad Clip με χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Αθάνατος» και «Καλό ταξίδι». Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν, πεζοί και με μηχανάκια, στο κοιμητήριο.

Η κυκλοφορία έξω από το κοιμητήριο διεκόπη και στα δυο ρεύματα, ενώ σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων που περιμένουν να περάσουν, με τους θαυμαστές και φίλους του Mad Clip να κάνουν «γκαζιές» και να παίζουν μουσική… στο τέρμα.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X