Show Biz

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα ανακοίνωσε η Μαίρη Συνατσάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε καθώς δεν μας είχε δείξει πως έχει τέτοιες βλέψεις.

Η Youtuber, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως θα σκηνοθετήσει το νέο video clip του συγκροτήματος Alacatrash.

H Μαίρη Συνατσάκη ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει με τα μέλη του συγκροτήματος και έγραψε:

«Σκηνοθεσία λοιπόν… αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν «Τέρμα Τα Ψέματα»! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες «μου»».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σκηνοθεσία λοιπόν… αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν «Τέρμα Τα Ψέματα»! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες «μου» @alcatrash.band 🌴🍉📣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

Δείτε ακόμη: Yohan: Πέθανε σε ηλικία 28 ετών ο τραγουδιστής της K-pop και μέλος των TST (pic&vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X