Show Biz

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Ελένη Φουρέιρα και Πάνος Βλάχος

Μαλλιά κουβάρια έγιναν Ελένη Φουρέιρα και Πάνος Βλάχος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η καριέρα της Ελένης Φουρέιρα έχει εκτοξευθεί στα ύψη και εκτός συνόρων μετά την δεύτερη θέση στον τελικό της Eurovision! Οι προτάσεις για δουλειές και συνεργασίες διαδέχονται η μια την άλλη και όχι άδικα.

Στα Mad Video Music Awards λοιπόν προέκυψε κάτι που κανείς δεν περίμενε. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν κανονικά όπως και η ζωντανή της εμφάνιση στη σκηνή. Ωστόσο της προτάθηκε από τη δισκογραφική εταιρία να συνεργαστεί επί σκηνής με τον Πάνο Βλάχο.

Παράπονο από την Ελένη Φουρέιρα: «Πήγαινα κάθε χρόνο στην ΕΡΤ για την Eurovision αλλά…»

Η πρόταση είχε ενδιαφέρον για την Ελένη Φουρέιρα η οποία και είπε το μεγάλο «ναι». Ο ηθοποιός όμως μάλλον το… μετάνιωσε με την τραγουδίστρια να εκνευρίζεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα νευρίασε πολύ με την εξέλιξη των πραγμάτων και έκανε λόγο για αντιεπαγγελματισμό. Η ίδια μάλιστα είχε κάνει αρκετές πρόβες για το συγκεκριμένο κομμάτι και είχε αφιερώσει αρκετό χρόνο από το βεβαρημένο πρόγραμμά της ώστε να είναι όλα άψογα. Πλέον, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η τραγουδίστρια δε θέλει να έχει καμία επαφή με τον ηθοποιό, αφού έγιναν μαλλιά κουβάρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X