Show Biz

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Έτοιμοι για συγκατοίκηση!

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Έτοιμοι για συγκατοίκηση!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο και αυτό είναι εμφανές! Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας ζουν τον έρωτά τους και παρότι δεν “διαφημίζουν” τη σχέση τους παραμένουν ερωτευμένοι.

Σύμφωνα με όσα λέει κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού οι δυο τους φαίνεται να είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν μιας και έχουν δοκιμάσει το πώς ανταποκρίνεται η σχέση τους στην καθημερινή τριβή όλο αυτό το διάστημα.

«Σκέφτονται να αφήσουν άµεσα τα σπίτια όπου ζούσαν µέχρι τώρα σε Κεραµεικό και Γκάζι και να βρουν ένα στο κέντρο της Αθήνας, για να µοιράζονται την καθηµερινότητά τους», αναφέρει άτομο από το περιβάλλον τους στη Real News ενώ επισηµαίνει πως είναι και οι δύο λάτρεις του κέντρου και δεν σκοπεύουν να αποµονωθούν σε κάποιο προάστιο στα βόρεια ή στα νότια της Αττικής. «Είναι η πιο πιστή του θαυµάστρια, είναι συνέχεια δίπλα του και το απολαµβάνει. Η Τόνια είναι η µούσα του. Είναι τρισευτυχισµένη στο πλευρό του. Είναι συνεχώς µαζί. Καταφέρνουν και συνδυάζουν µοναδικά τις καλοκαιρινές υποχρεώσεις του Κωστή µε διάφορες εξορµήσεις σε µέρη όπου εµφανίζεται».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X