Show Biz

Μένιος Φουρθιώτης: Μεταγραφή-βόμβα στον ΑΝΤ1!

Μένιος Φουρθιώτης: Μεταγραφή-βόμβα στον ΑΝΤ1!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Μένιος Φουρθιώτης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Οι δύο πλευρές όπως φαίνεται έχουν κάνει επαφές, αλλά όχι για τον ίδιο. Όπως έγινε γνωστό, ο Μένιος Φουρθιώτης μπορεί να εργάζεται στο Νέο Έψιλον, του Φίλιππου Βρυώνη, όμως έχει και στην ιδιοκτησία του τον ραδιοφωνικό σταθμό Party FM.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις “Τυπολογίες”, στελέχη του ΑΝΤ1 συναντήθηκαν με τον Μένιο και συζήτησαν το ενδεχόμενο απόκτησης του μουσικού σταθμού.

Μένιος Φουρθιώτης: Γιατί δίνει τέλος στον ραδιοφωνικό του σταθμό;

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ήταν ένα από τα πλέον φιλόδοξα πρότζεκτ που ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες αλλά όπως όλα δείχνουν δεν έχει μέλλον.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Party fm 104 εγκαινίαζε το νέο του πρόγραμμα πριν από μερικούς μήνες. Σε αυτό κυριαρχούσαν ονόματα από την ελληνική showbiz αλλά και γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Οι περισσότεροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί την “έκαναν”

Λίγο καιρό μετά οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αποχωρήσει και τα κενά στο πρόγραμμα είναι πολλά. Η Μαρία Φραγκάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Αντωνία Καλλιμούκου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο (βραχύβιος διευθυντής) Θέμης Γεωργαντάς αποτέλεσαν παρελθόν από τον σταθμό.

Μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες ο σταθμός έβγαλε αγγελία στα social media για ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X