Show Biz

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οταν μάζεψα τα πράγματά μου το έκανα με χαρά…

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οταν μάζεψα τα πράγματά μου το έκανα με χαρά…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town απάντησε για τον καυγά με τον Γιώργο Παπαδάκη λέγοντας πως δεν έχει αξία να συζητείται πλέον το θέμα.

«Πραγματικά υπήρξε μια ένταση που με ώθησε να πάρω αυτή την απόφαση. Ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί έως τότε, πολλές φορές τα γεγονότα είναι απρόβλεπτα και σε κάνουν να πρέπει να αλλάξεις δρόμο. Θεωρώ όμως ότι πήρε αρκετή έκταση το θέμα και δεν νομίζω πως έχει αξία πια να το συζητάμε. Στις δουλειές υπάρχουν οι εντάσεις, κάποιες φορές ξεπερνούν τα όρια και φέρνουν τη ρήξη, έτσι έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή υπάρχουν τσακωμοί, τα όρια στον εαυτό μας όμως τα βάζουμε εμείς στο τι μπορούμε να δεχτούμε και τι όχι. Και εγώ έκρινα για τα δικά μου όρια ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα»

«Όταν μάζευα τα πράγματα μου, είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτή η συνεργασία είχε πια λήξει, και γι’ αυτό δεν είχα συναισθήματα λύπης. Μπορώ να σου πω ότι το έκανα με χαρά, γιατί τελικά κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα να ξεκινήσω κάτι διαφορετικό στη ζωή μου. Οι αλλαγές πάντα γίνονται για καλό», είπε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X