Show Biz

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση των εργαζομένων του «Κέντρο Αθηνών»

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση των εργαζομένων του «Κέντρο Αθηνών»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως αποχωρεί από το «Κέντρο Αθηνών» χωρίς να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους λύεται η συνεργασία.

Σύμφωνα με φήμες, ο τραγουδιστής αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο καθώς είχε έντονους τσακωμούς με τον επιχειρηματία και επειδή δεν πήγαινε καλά το σχήμα, θέλησε να δώσει ένα πρόωρο τέλος.

Από την άλλη πλευρά, οι εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου έβγαλαν μια ανακοίνωση και μάλλον δε θα την εκτιμήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία».

Δείτε ακόμη: Mega: Καθυστερεί η πρεμιέρα λόγω “εμφυλίου! Η ανακοίνωση προς τον Μαρινάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X