Show Biz

Ο Τότσικας μιλά για τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα του (vid)

Ο Τότσικας μιλά για τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα του (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την ερώτηση που δεν του αρέσει καθόλου να του κάνουν οι δημοσιογράφοι.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός το πρωί της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της και μεταξύ άλλων μίλησε για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, με την οποία είναι παντρεμένος τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο ίδιος τόνισε πως θεωρεί τις σχετικές αναφορές ρατσιστικές, και μάλιστα σε μια εκπομπή που είχε πάει παλαιότερα δεν είχε φύγει με την καλύτερη διάθεση, εξαιτίας παρόμοιων ερωτήσεων που του είχαν κάνει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά:

«Πολλοί λέγανε για τη σχέση σου με τη Ρούλα ότι αυτή η διαφορά ηλικίας δεν θα βοηθούσε ώστε να δέσει αυτή η σχέση…», με τον Αποστόλη Τότσικα να απαντά: «Κουράστηκα ήδη… ».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μια ανασφάλεια δική της, όμως, επειδή το άκουγε από τους άλλους…». Ο ηθοποιός τότε της είπε: «Δεν το άκουσε ποτέ, ούτε εγώ το άκουσα ποτέ. Μόνο μια φορά ειπώθηκε σε μια εκπομπή και το θεώρησα πολύ λάθος και ρατσιστικό. Και δεν έφυγα από αυτή την εκπομπή με τις καλύτερες διαθέσεις. Αλλά ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμένα δεν με ενδιαφέρει, είμαι με τον άνθρωπό μου…».

Ο Αποστόλης Τότσικας ξεκαθάρισε πως δεν δέχεται τα σχόλια και τις ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

Δείτε ακόμη:

Έξαλλος ο Άδωνις με τους απεργούς: Τρεις και ο κούκος στην απεργία

Πούλησε την παρθενιά της σε 50χρονο πολιτικό με τη στήριξη της μαμάς της

Διάβημα της Λιβύης στην Αθήνα για τις έρευνες υδρογονανθράκων στην Κρήτη

Ο Πέτρος Τατσόπουλος κέρδισε την πρώτη μάχη-Αποσωληνώθηκε

Σχέση: «Κόλλησες» μαζί του και δεν ξέρεις πως διαχειριστείς την κατάσταση; Υπάρχει λύση!

Μητέρα παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 2χρονη κορούλα της

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X