Show Biz

Οι πρώτες χωριστές διακοπές Χρηστίδου – Μαραντίνη μετά τους “τίτλους τέλους” στον γάμο τους

Οι πρώτες χωριστές διακοπές Χρηστίδου – Μαραντίνη μετά τους “τίτλους τέλους” στον γάμο τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης έκαναν για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους χωριστές καλοκαιρινές διακοπές…

Από την μία λογικό…φέτος χώρισαν….

Το πρώην ζευγάρι που χώρισε μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και 9 χρόνια γάμου διάλεξα διαφορετικούς προορισμούς για το φετινό καλοκαίρι και μοιράστηκε το χρόνο που θα περνούσε ο καθένας με τα δυο παιδιά τους, τα οποία είναι και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Οπότε μόλις τελείωσαν τα σχολεία και άρχισε το καλοκαίρι, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο και έφυγαν για τα νησιά του Αιγαίου.

Μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, οι τρεις τους απόλαυσαν τις βουτιές και τα παιχνίδια στην Πάρο και τη Νάξο και διασκέδασαν πολύ.

Ενώ μάλιστα, όταν επέστρεψαν στην Αθήνα –προς τα τέλη του Ιούλη- σειρά είχαν οι διακοπές με τον μπαμπά Θοδωρή Μαραντίνη στο Λονδίνο!

Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε και στο Instagram μια φωτογραφία με τους γιους της αναφέροντας πως ετοιμάζονται… για νέες περιπέτειες.

Και κάπως έτσι, ο frontman των Onirama κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα με τα αγόρια του.

Εκεί τα περίμενα μια μεγάλη έκπληξη, μιας και ο Θοδωρής είχε κλείσει εισιτήρια για το Thorpe Park Resort ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα της Ευρώπης. Και όπως καταλαβαίνεις το παιχνίδι τους δεν είχε τέλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X