Show Biz

Ομολογία! Το παιδί της Κλέλιας Ρένεση δεν είναι του Manu Chao

Ομολογία! Το παιδί της Κλέλιας Ρένεση δεν είναι του Manu Chao
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια περίεργη ανάρτηση έκανε η Κλέλια Ρένεση στο Facebook και το μυαλό μου ξαφνικά μπερδεύτηκε καθώς, αλλιώς τα ξέραμε τα πράγματα και αλλιώς μας τα παρουσίασε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός πριν από αρκετό απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή, Manu Chao, και όλοι έκαναν λόγο για το νέο ζευγάρι της showbiz. Μάλιστα, μετά από καιρό η Κλέλια Ρένεση έμεινε έγκυος και οι φήμες πως ο πατέρας είναι ο τραγουδιστής, δε σταμάτησαν να φουντώνουν. Δεν το λες και παράλογο αφού τους βλέπαμε μαζί συνεχώς.

Τώρα, η Κλέλια μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, φαίνεται σαν να διαψεύδει όλα τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς και μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου, ξανασυστήνεται στον κόσμο λέγοντας κάποια πράγματα για εκείνη.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως είναι μια γυναίκα που δεν της αρέσουν τα διαμάντια, πως ζει στην Αθήνα, πως έχει ένα παιδί, πως ο Manu Chao δεν είναι σύντροφος της αλλά ούτε και πατέρας του παιδιού της και άλλα πολλά.

Το ερώτημα είναι πως αφού ο γνωστός καλλιτέχνης δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της γιατί δεν το έλεγε τόσο καιρό και αποφάσισε να το κάνει τώρα; Εννοείται, πως είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει, αλίμονο, απλά αναρωτιέμαι!

Δείτε την ανάρτηση της:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X