Show Biz

Πάνος Ιωαννίδης: Μιλά για το casting που πέρασε!

Πάνος Ιωαννίδης: Μιλά για το casting που πέρασε!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ο κριτής του MasterChef με τις περισσότερες κατακτήσεις, και όχι άδικα.

Ο κριτής του MasterChef βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την εμπειρία του στο reality μαγειρικής. Μίλησε για τους άλλους δυο κριτές αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκε για την κριτική επιτροπή.

«Όταν με πήραν τηλέφωνο για το MasterChef νόμιζα ότι με ήθελαν για παίκτη. Είχα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε ένα κανάλι, μετά τελείωσε ο κύκλος, έκλεισε η σεζόν, έφυγα από Αθήνα και πήγα Θεσσαλονίκη και ξεκίνησα μια καινούργια δουλειά. Ήταν οι πρώτοι δύο μήνες που ήμουν στη Θεσσαλονίκη, δεν είχα σκοπό να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο.

Με πήραν από κάποια κανάλια, με ρώτησαν να με ενδιαφέρει κάτι για πρωινή εκπομπή, τους είπα ότι είμαι Θεσσαλονίκη και δεν βολεύει να μου πληρώνουν εισιτήρια για να κατεβαίνω Αθήνα και να κάνω εκπομπή, οπότε δεν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε.

Και κάποια στιγμή με πήραν από το Star και τους είπα “δεν είμαι λίγο μεγάλος για παίκτης;”. Και μου είπαν ότι δεν με θέλουν για παίκτη. Πέρασαν αρκετά άτομα από κάστινγκ για την επιτροπή, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν πάνω από 50 άτομα», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/TnUF8Zd9lbM

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X