Show Biz

Πάνος Καλλίτσης: Μιλά για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε

Πάνος Καλλίτσης: Μιλά για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Πάνος Καλλίτσης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την ιστορία του και μιλά ανοιχτά για τον πυροβολισμό που δέχτηκε στην καρδιά.

O γνωστός κομμωτής των celebrities και πρώην σύζυγος της Έλενας Χριστοπούλου, μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ωμότητα για το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από τρία χρόνια κάτω από το σπίτι του.

Ο Πάνος Καλλίτσης περιγράφει στον Ελεονώρα Μελέτη τη στιγμή που άγνωστοι προσπάθησαν να τον ληστέψουν και τις στιγμές που δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς στην καρδιά και τα πόδια.

Ο κομμωτής περιγράφει τις στιγμές που έζησε και συγκλονίζει, καθώς ακόμη και ο ίδιος πίστευε πως μιλά για το σενάριο μιας ταινίας ενώ ήταν η πραγματικότητα του.

«Είδα απέναντί μου έναν άνθρωπο με μαύρη κουκούλα να με σημαδεύει με ένα όπλο. Όταν προσπάθησα να διαφύγω με το αυτοκίνητο, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί. Ούρλιαζα στον δράστη να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα και ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά. Του φώναξα “ρε π…η μου έριξες στην καρδιά;”. Όταν με πυροβόλησε στην καρδιά, έπεσε πάνω του και του έβγαλα την κουκούλα. Μου έριξε συνολικά τρεις σφαίρες, μία στην καρδιά και δύο στα πόδια. Η Έλενα ήταν σε σοκ και μου έλεγε “δολοφόνησαν τον άνδρα μου”. Στο δρόμο για το νοσοκομείο δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου», είπε μέσα σε όλα.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

https://youtu.be/0_wUGvnT_Bk

https://youtu.be/ctvFSmYgULY

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X