Show Biz

Πάντα γερός! Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του

Πάντα γερός! Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως έχει ένα σοβαρό ζήτημα με την υγεία του και από τότε έχει δείξει μεγάλη δύναμη ψυχής και προσπαθεί να τα ξεπεράσει όλα.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση που έκανε και αφορούσε στην υγεία του, είπε πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

https://youtu.be/sG2SNJGRlk8

Συγκεκριμένα ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε:

“Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μας πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε.

Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου… Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X