Show Biz

Ποια Μενεγάκη; Αυτός είναι ο Έλληνας που την έχει ξεπεράσει στο Instagram!

Ποια Μενεγάκη; Αυτός είναι ο Έλληνας που την έχει ξεπεράσει στο Instagram!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που μονοπωλούν το ελληνικό Instagram και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύρια followers και ανεβαίνει αλλά υπάρχει κάποιος ο οποίος κατάφερε να την ξεπεράσει.

Ως γνωστόν, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας αγαπητός μάγειρας και οι συνταγές του γίνονται ανάρπαστες και αυτό έχει φέρει ως αποτέλεσμα να έχει τον πιο γνωστό λογαριασμό στο Instagram!

O Άκης Πετρετζίκης ενημέρωσε τον κόσμο που κατάφερε να φτάσει τους 1,5 εκατομμύρια followers και έγραψε:

«1.500.000! 🎉Όταν πρωτοέφτιαξα το Instagram μου, δεν φανταζόμουν ποτέ πως η παρέα μας θα μεγάλωνε τόοοοοσο πολύ! ❤️ Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!», έγραψε ο γνωστός μάγειρας και έτσι ξεπέρασε και τη Μενεγάκη.

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🎉1.500.000! 🎉Όταν πρωτοέφτιαξα το Instagram μου, δεν φανταζόμουν ποτέ πως η παρέα μας θα μεγάλωνε τόοοοοσο πολύ! ❤️ Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! 😍 Για να το γιορτάσουμε, σας έχω σούπερ #Διαγωνισμό! 💪 Ένας τυχερός θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στον ξενώνα @fyloma_lafkos, στο Πήλιο! ⛰️ Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το post μέχρι τις 12/07 γράφοντας “Πάμε για τα 2M”! *Όροι διαγωνισμού στο link στο προφίλ μου! 🎉1.500.000 followers!🎉 When I first created Instagram, I never imagined that it would grow soooo much! Thank you all from the bottom of my heart! 😍 #1andhalf #million #followers #thankyou #iloveyou #ily #greek #chef #yummy #recipes #foodie #droolclub #foodstagram #instafood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις

 

Δείτε ακόμη: Με 27χρονο Άραβα είναι ερωτευμένη η Αγγελική Ηλιάδη (pic)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X