Media

Πως αντέδρασε η Κατερίνα Καινούριου στη “βόμβα” για τον Νίκο Κοκλώνη

Πως αντέδρασε η Κατερίνα Καινούριου στη “βόμβα”  για τον Νίκο Κοκλώνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη δίνη μιας πολύ μεγάλης περιπέτειας βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης ύστερα από το πόρισμα των 80 σελίδων της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος. Ο παραγωγός και παρουσιαστής  απάντηση έδωσε νωρίτερα την Πέμπτη με ανάρτησή του στο Instagram.

Την ανάρτησή αυτή, αλλά και ακόμη μία, μοιράστηκε και η Κατερίνα Καινούργιου – στηρίζοντας έτσι τον στενό φίλο και συνεργάτη της.

Υπενθυμίζεται ότι το ρεπορτάζ ανέφερε χθες ότι βόμβα μεγατόνων στη σόουμπιζ και την τηλεόραση, από τον Πρόεδρο της Αρχής Ξεπλύματος Χαράλαμπο Βουρλιώτη, που δέσμευσε μέχρι δεκάρας τα περιουσιακά στοιχεία, του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που ξέπλενε «μαύρο χρήμα».

Η υπόθεση αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο ποινικών και οικονομικών εξελίξεων, καθώς  ζητείται να ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος προσώπων αγνώστου ταυτότητας, που κινούνται παράνομα στο εξωτερικό!

Στην υπόθεση εμπλέκονται επτά πρόσωπα, που θεωρούνται στενοί συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και Αλβανός, που κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών και βρίσκεται προφυλακισμένος.

Εμπλέκονται, επίσης, οι εκπρόσωποι 15 εταιριών, που είχε συστήσει ο Νίκος Κοκλώνης μέσω των οποίων ζημίωσε το δημόσιο με 20-30 εκατομύρια ευρώ!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΟΚΛΩΝΗΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X