Show Biz

Προκλητικό! Ο Sin Boy πήγε Σεφερλή και ξεκίνησε να του πετάει… χαρτονομίσματα (vid)

Προκλητικό! Ο Sin Boy πήγε Σεφερλή και ξεκίνησε να του πετάει… χαρτονομίσματα (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Sin Boy έχει καταφέρει να προκαλέσει διαδικτυακό χαμό με τα κομμάτια του και πολλά είναι τα παιδιά που θεωρούν ότι είναι από τους καλύτερους της γενιάς του. Οκ, απόψεις είναι αυτές!

Προφανώς και δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την επιτυχία του διότι τα views «μιλούν», τα μαγαζιά είναι γεμάτα και όλοι σχεδόν ξέρουν το τραγούδι «Mama», και όσοι δεν το ξέρουν το μαθαίνουν αναγκαστικά αφού ακούγεται.

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από αυτούς που πάντα βάζει μέσα στις παραστάσεις του, κομμάτια που είναι επίκαιρα και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα νούμερο όπου ντύνεται όπως ο Sin Boy. Και το φοβερό; Ο Sin Boy έδωσε το παρόν στο Δελφινάριο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγαπημένο ηθοποιό και να δει πως τον κάνει.

Ο τραγουδιστής θεώρησε πως θα ήταν super cool να βγάλει από το τσαντάκι του έναν πάκο χρήματα (αν ήταν αληθινά) και να ξεκινήσει να τα πετάει προς τη σκηνή. Τόσο πολύ ενθουσιάστηκε που άκουσε το κομμάτι του να παίζει.

Ήταν δεν ήταν αληθινά τα λεφτά, το ζήτημα είναι ένα! Πόσο σωστό είναι να βλέπουν τα μικρά παιδιά τέτοιου είδους συμπεριφορές και μετά να έχουμε την απαίτηση να μην έχουν τα μυαλά πάνω από το κεφάλι;

Προκλητική κίνηση και καθόλου αναγκαία όταν βλέπουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που έδωσαν λίγα χρήματα από τον κόπο τους για να παρακολουθήσουν μια παράσταση!

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Perasa t kltra genethlia mou simera ston @markos_seferlis_real

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sin Boy (@isyourboysinboy) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X