Show Biz

Sarah Jessica Parker: Καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση

Sarah Jessica Parker: Καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Sarah Jessica Parker έκανε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς να ακούσει!

Η γνωστή ηθοποιός που έκανε τεράστια επιτυχία με τη σειρά και τις ταινίες «Sex and the City» έκανε μια δήλωση που προκάλεσε χαμός στην παγκόσμια showbiz.

H Sarah Jessic aParker αποκάλυψε στο NPR:

«Νομίζω ότι δεν έχει σημασία πόσο προχώρησε ή αν πραγματικά σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν αρκετά προχωρημένη για να καταλάβω αυτό που συνέβαινε τότε. Το θέμα είναι ότι δεν ένιωσα εξ ολοκλήρου σε θέση ισχύος – ανεξάρτητα από το ρόλο που έπαιρνα στο σετ – δεν ένιωθα τόσο ισχυρή όσο ο άνθρωπος που είχα απέναντι μου και συμπεριφερόταν ακατάλληλα…» και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και μου φαίνεται τρομερό που πλέον μπορώ να το λέω φωναχτά, γιατί και παλιότερα μου είχε συμβεί, αλλά ένιωθα δυνατή. Θέλω να πω, είχα κάθε δικαίωμα να πω, «έι, αυτό είναι ανάρμοστο», θα μπορούσα να αισθανόμουν ασφαλής στο να πάω σε έναν ανώτερο και να αναφέρω την κατάσταση. Και, ναι υπήρξε μια τέτοια φάση, στην οποία αναγκάστηκα να πάω στον ατζέντη μου και να του πω ότι είχα φτάσει στα όρια μου. Και μέσα σε λίγες ώρες, όλα είχαν αλλάξει. Του είχε πει τότε: «Εάν αυτό συνεχιστεί, της έχω βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή και τέλος τα γυρίσματα», του είχε πει τότε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X