Show Biz

Στο κρατητήριο πέρασε τη νύχτα ο Στέλιος Διονυσίου -Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Στο κρατητήριο πέρασε τη νύχτα ο Στέλιος Διονυσίου  -Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον Στέλιο Διονυσίου, κατατέθηκε μήνυση από τον τροχονόμο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο.

Ο τραγουδιστής βαρύνεται με τις κατηγορίες της απείθειας, της εξύβρισης και της σωματικής βλάβης ενάντια στα όργανα της τάξης. Παράλληλα, o αστυνομικός έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του Στέλιου Διονυσίου.

Το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου στις 16:40 στη συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Δορυλαίου, η οποία ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου στην χώρα μας.

Τότε ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει την κορδέλα που κλείνει τον δρόμο της ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί τον εμπόδισαν, ωστόσο εκείνος προσπάθησε να ξαναπεράσει, με αποτέλεσμα ήταν να διαπληκτιστεί έντονα με τους αστυνομικούς, οι οποίοι του απαγόρευσαν ξανά να περάσει από το σημείο.

Τότε ο Στέλιος Διονυσίου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πάτησε γκάζι και χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου έναν από τους αστυνομικούς.

Αμέσως μετά ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου πέρασε την νύχτα στο κρατητήριο.

Στο πλευρό του Στέλιου Διονυσίου έσπευσε και ο αδερφός του Άγγελος ο οποίος χωρίς να γίνει αντιληπτός πέρασε την πόρτα του ΑΤ Αμπελόκηπων προκειμένου να δει τον αδερφό του.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελόκηπων έφτασε και ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος ώστε να έρθει σε επαφή με τον πελάτη του και να μιλήσει μαζί του για να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Μαντούβαλος: Θράσος και αναισθησία αν κάνει μήνυση ο Διονυσίου

Δηλώσεις έκανε και ο συνήγορος του αστυνομικού της τροχαίας κ. Πέτρος Μαντούβαλος ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως είναι αδιανόητο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο ενώ ο εντολέας του ζήτησε την κατά νόμων τιμωρία του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X