Show Biz

Το Survivor 2 έρχεται: Τα πρώτα πλάνα από τις οντισιόν

Το Survivor 2 έρχεται: Τα πρώτα πλάνα από τις οντισιόν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ποιος αντιστάθηκε την περσινή σεζόν στην φρενίτιδα Survivor; Μάλλον η ερώτηση είναι ρητορική καθώς σίγουρα έχετε ακούσει ορισμένους όρους όπως “Ντάνος”, “κλίκα”, “Σπαλ”, “Χανταμπάκης” και πολλά ακόμα.

Αν ανήκετε στους μυημένους, είναι πολύ πιθανό να περιμένετε με ενδιαφέρον τη δεύτερη σεζόν του επιτυχημένου reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το στοίχημα “Nomads” του ΑΝΤ1 μάλλον βάσει αριθμών δεν έχει ανταποκριθεί 100% σε αυτό που πολλοί περίμεναν και κατά συνέπεια οι τηλεθεατές αναμένουν το Survivor.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή του Epsilon “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω”, προβλήθηκαν πλάνα από τις οντισιόν που διεξάγονται για τους νέους… συμμετέχοντες στο reality. Ο δεύτερος κύκλος του παιχνιδιού στον Άγιο Δομήνικο υπολογίζεται πως θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Ιανουαρίου.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για τα castings μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, με ορισμένους να αποκαλύπτουν ότι εκτός από προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ηλικία κτλ), ρωτήθηκαν και για τον λόγο για τον οποίο θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CczVddWJprg]

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X