Show Biz

Σύλβια Δεληκούρα: Ποζάρει topless στην πισίνα

Σύλβια Δεληκούρα: Ποζάρει topless στην πισίνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σύλβια Δεληκούρα έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να «σερβίρει» sexy πόζες στους followers της στο Instagram και οι άνδρες την εκθειάζουν και όχι άδικα, καθώς διαθέτει ένα εξαιρετικά καλλίγραμμο σώμα.

Η ηθοποιός αγαπά πολύ το καλοκαίρι και όποτε έχει την ευκαιρία επισκέπτεται αγαπημένους προορισμούς με την οικογένεια της και βγάζει πολλές φωτογραφίες με μαγιό! Και οι άνδρες τρελαίνονται.

Η Σύλβια Δεληκούρα σε μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram ποζάρει με την πλάτη γυρισμένη στον φωτογραφικό φακό, είναι topless και η πίσω όψη της «κλέβει» την παράσταση.

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είναι φωτογραφια από ένα υπεροχο ταξίδι αστραπή με τον άντρα μου σε ένα υπεροχο μέρος το @myconiankorali !!! Και είναι μια στιγμη μου όχι σαν Μαμα αλλά σαν μια γυναίκα που νιώθει sexy 🤭😂😂😂😂!!! Γιατί είμαστε και αυτό οι μαμάδες !!! Νιώθω μια υπέροχη Μαμα που προσπαθεί κάθε μέρα με λάθη και σωστά! Είμαι μια γυναίκα που προσπαθώ κάθε μέρα να με αγαπώ και να με προσέχω με τα πάνω μου και τα κάτω μου! Είμαι μια σύντροφος που προσπαθεί κάθε μέρα για το καλύτερο, με γκρίνιες και με γλύκες με καλές και κακές στιγμές!! Είμαι εγω… 🥰🥰 #mothers #power #woman #mylove #dimitris🦖 #happiness ☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Silvia Delikoura (@silviadelikoura) στις

Δείτε ακόμη: Ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (pics)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X