Μια άτυχη στιγμή πάνω στη σκηνή είχε η Όπρα Γουίνφρεϊ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο πλαίσιο του «Oprah’s 2020 Vision: Your Life in Focus» το Σάββατο στο Λος Άντζελες.

Τη στιγμή που μιλούσε για την «ισορροπία» που πρέπει να έχουν όλα στη ζωή, η ίδια έχασε τη δική της, πέφτοντας απότομα επάνω στη σκηνή.

Η 66χρονη ευτυχώς πρόλαβε να βάλει τα χέρια της κατά την επαφή της με το δάπεδο αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα. Ακαριαία ήταν και η αντίδραση του κοινού που παρά το αρχικό ξάφνιασμα ξέσπασε σε χειροκροτήματα για να την εμψυχώσει.

Όταν κατάφερε να σταθεί ξανά όρθια στα πόδια της χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί, η Όπρα απέδωσε την τούμπα στα «λάθος παπούτσια» εννοώντας τα ψηλοτάκουνα που επέλεξε να φορέσει και συνέχισε την ομιλία της ξυπόλητη και… απτόητη!

https://www.instagram.com/p/B9KWKfZg0Sg/

«Σας ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ ωραίο να μιλάει κανείς για την ισορροπία και να πέφτει κάτω», αυτοσαρκάστηκε η media expert.

Την επόμενη ημέρα η Όπρα ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram που τη δείχνει να ξεκουράζει το πόδι της, διαβεβαιώνοντας ότι είναι καλά και ευχαριστώντας το κοινό για το ενδιαφέρον του.

https://www.instagram.com/p/B9NJyuhhfKM/