Show Biz

Τζένη Μπαλατσινού: Μιλά για το διαζύγιο της

Τζένη Μπαλατσινού: Μιλά για το διαζύγιο της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια από τις κυρίες της ελληνικής showbiz που δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίσει να μιλήσει, σε καθηλώνει στην οθόνη.

Η παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για διάφορες στιγμές της ζωής της.

Μια από αυτές που απασχόλησε τα ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν το διαζύγιο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μιλώντας με απόλυτη ηρεμία, αποκάλυψε πως ένιωσε όταν χώρισε και τι έκανε για να μπορέσει να τον ξεπεράσει.

«Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Θεωρώ ότι η ζωή μου δεν σταμάτησε. Ειδικά το πρώτο διάστημα δεν είχα κανένα πλάνο στο μυαλό μου αν θα φτιάξω τη ζωή μου γιατί η ζωή μου δεν χάλασε έτσι κι αλλιώς, η ζωή μου συνεχίστηκε. Η ζωή μπορεί να είναι πολύ ωραία είτε είσαι με έναν άνθρωπο είτε όχι. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ σημαντικά, να βρω τις ισορροπίες τις δικές μου, όντας μόνη με τρία παιδιά και έχοντας και πάρα πολλές ευθύνες… Και να βρω και τις ισορροπίες και με τα παιδιά μου. Οτιδήποτε “γρατζουνιές” υπήρξαν και γίνανε, όσο μπορούσα όλο αυτό να το απαλύνω. Όλη μου η προσοχή ήταν στα παιδιά μου, φρόντισα τον εαυτό μου, έκανα τον εσωτερικό μου απολογισμό και μια άλλου είδους αυτογνωσία…», είπε στη Μελέτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/i1PXo5CnVEA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X