Show Biz

Βασίλης Μπισμπίκης: Θα τον δείτε σε φωτό του 1996 και δεν θα τον αναγνωρίζετε

Βασίλης Μπισμπίκης: Θα τον δείτε σε φωτό του 1996 και δεν θα τον αναγνωρίζετε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα δείτε τη φωτογραφία και σε τίποτα δεν θα σας θυμίζει τον Βασίλη Μπισμπίκη. Είναι μία φωτογραφία από το μακρινό 1996 και συγκεκριμένα την 11η Απριλίου, μία ημερομηνία σημείο αναφοράς για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Είναι η ημέρα που το «τριφύλλι» κατέκτησε το πρώτο κύπελλο πρωταθλητριών στο μπάσκετ, σε έναν ιστορικό τελικό στο Παλέ ντε Μπερσί στο Παρίσι με την Μπαρτσελόνα που έληξε με σκορ 67-66 υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Ήταν η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κατακτούσε ευρωπαϊκό τίτλο και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν ξέφρενα όπου και αν βρίσκονταν.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος είναι φανατικός Παναθηναϊκός από παιδί, μοιράστηκε το βράδυ της Πέμπτης με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία από την βραδιά της μεγάλης νίκης το 1996, όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Όπως θα δείτε κι εσείς, ο ηθοποιός στην φωτογραφία είναι σχεδόν αγνώριστος. Με πολύ λιγότερα κιλά και χωρίς γένια, δεν θυμίζει σε τίποτα τον Βασίλη Μπισμπίκη που γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις παραστάσεις και τις τηλεοπτικές σειρές που πρωταγωνιστεί.

Το μόνο που παραμένει ίδιο είναι η φανατική προσήλωσή του στον Παναθηναϊκό.

ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΜΠΕΡΣΙ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X