Show Biz

Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη – «Μήπως κολλάει ο κορονοϊός από τα μεγάφωνα της εκκλησίας»;

Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη – «Μήπως κολλάει ο κορονοϊός από τα μεγάφωνα της εκκλησίας»;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μια γυναίκα βαθιά θρησκευόμενη και δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός πως δε θα μπορέσει να γιορτάσει το Πάσχα στην εκκλησία και ξέσπασε στο Instagram καθώς έκανε μια ανάρτηση που εκφράζει τη δυσαρέσκεια της,.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους followers της και να εκφράσει τον θυμό της απέναντι στα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί για το φετινό Πάσχα.

Συγκεκριμένα η Αγγελική Ηλιάδη έγραψε:

«Αυτά όμως δεν τα λένε στις ειδήσεις… Λένε ακριβώς τα αντίθετα ώστε να μας έχουν υπό το καθεστώς φόβου… ώστε να δεχόμαστε ότι παράλογο βγάλει το παρανοϊκό μυαλό τους… μήπως ο κορονοϊός κολλάει από τα μεγάφωνα της εκκλησίας; μας τα απαγόρευσαν όλα,,, υπό την κάλυψη της υγειονομικής κρίσης.. δεν είμαστε πια ελεύθεροι ,,,, ώρα να το καταλάβετε… μας απαγορεύεται ακόμη και η ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών μας πεποιθήσεων … δεν επιτρέπουν να ακουστεί το «Χριστός Ανέστη»… να ακουστεί σε όλη την ορθόδοξη Ελλάδα… να πάρει ο κόσμος δύναμη να νιώσει αυτή τη μοναδική στιγμή της Ανάστασης του Κυρίου μας… Ντροπή».

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Συνατσάκη (pic)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X