Show Biz

Υβόννη Μπόσνιακ: Έγινε καναλάρχισσα

Υβόννη Μπόσνιακ: Έγινε καναλάρχισσα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Υβόννη Μπόσνιακ, εν μέσω καραντίνας αποφάσισε να ξεκινήσει να δείχνει στους followers της στο Instagram κάποιες από τις αγαπημένες της συνταγές, και έγιναν ανάρπαστες με αποτέλεσμα να αποφασίσει να ανοίξει ένα κανάλι στο Youtube.

H σύζυγος του Αντώνη Ρέμου και σχεδιάστρια ανήρτησε μια εικόνα στο Instagram και έγραψε:

«Παιδιά, έχω νέα να σας πω 🙃 !!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube 😃 Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories, εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά …. και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν (μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια). Το link μπορείτε να το βρείτε στο προφίλ μου!!! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε … Subscribe, like, και σχόλιο! Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις …. καλημέρα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Παιδιά, έχω νέα να σας πω 🙃 !!!! Μόλις ανέβασα το πρώτο μου βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube 😃 Μπείτε στο Yvonini’s Kitchen Stories , εκεί θα σας έχω κάθε εβδομάδα πολλές πολλές συνταγές με τα αγαπημένα μου φαγητά/γλυκά …. και επειδή είναι το πρώτο, σας έφτιαξα μια συνταγή από την Γερμανία, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που λέγεται φλαμκουχεν ( μοιάζει πολύ με την πίτσα και γίνεται σε μόνο 20 λεπτάκια). Το link μπορείτε να το βρείτε στο προφίλ μου!!! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε … Subscribe, like, και σχόλιο! Ανυπομονώ να το φτιάξετε και να μου πείτε εντυπώσεις …. καλημέρα 🌸 #yvoniniskitchenstories #flammkuchen #cooking #recipe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

 

Δείτε ακόμη: «Μαύρη» Δευτέρα και… ξεγυρισμένη σφαλιάρα στον Νίκο Μουτσινά!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X