Show Biz

Ζωή Λάσκαρη: Στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τις τελευταίες ώρες της στο Πόρτο Ράφτη

Ζωή Λάσκαρη: Στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τις τελευταίες ώρες της στο Πόρτο Ράφτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή πριν από δυο χρόνια περίπου, και άφησε μεγάλη θλίψη πίσω της τόσο στην οικογένεια της όσο και στους φίλους της.

Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 73 της χρόνια και σχεδόν δυο χρόνια μετά το θάνατο της, μαθαίνουμε κάποιες λεπτομέρειες για τςι τελευταίες ώρες της στο Πόρτο Ράφτη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Έλλης Φεραίου στην εφημερίδα Spirto,η Ζωή Λάσκαρη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και οι δικοί της άνθρωποι δεν ανησυχούσαν για την ηθοποιό.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε ξυπνήσει πρώτος την ημέρα που συνέβη το κακό και του έκανε εντύπωση που η σύζυγος του δε σηκώθηκε μαζί του αλλά την άφησε να κοιμάται και δεν ήθελε να την ενοχλήσει.

Η οικιακή βοηθός που βοηθούσε την ηθοποιό με την καθαριότητα του σπιτιού άρχισε να ανησυχεί διότι η ηθοποιός δεν είχε σηκωθεί και το ρολόι έδειχνε 12 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να μπει στο δωμάτιο της και να προσπαθήσει να την ξυπνήσει αλλά τίποτα.

Τότε κατάλαβε πως η Ζωή δεν ανέπνεε, ούτε αντιδρούσε και ταραγμένη η βοηθός πήρε τηλέφωνο τη Μάρθα Κουτουμάνου – κόρη της ηθοποιού- και εκείνη έσπευσε στο σπίτι όπου βρήκε τη μητέρα της στην κατάσταση αυτή.

Η Μάρθα ήταν εκείνη που ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη και δυστυχώς, ήταν εκείνη που έπρεπε να μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X