Πολιτική

Σοφία Νικολάου στην Επιτροπή της Βουλής: Λέει ψέματα ο Βασίλης Δημάκης

Σοφία Νικολάου στην Επιτροπή της Βουλής: Λέει ψέματα ο Βασίλης Δημάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Σοφία Νικολάου απαντώντας σε ερωτήσεις στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, (Ε.Δ.Δ.Α), της Βουλής, σχετικά με τις δράσεις τη Γραμματείας και το πρόγραμμα για τα σωφρονιστικά καταστήματατων, κατηγόρησε τον Βασίλη Δημάκη ότι λέει ψέματα πως του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στην εκπαίδευση και έδωσε εξηγήσεις για την μεταγωγή του στις φυλακές Γρεβενών, ενώ για τις φυλακές εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι επί κυβερνήσεως του δεν είχε γίνει παρά μόνο μια απολύμανση, στις φυλακές Νέων Αυλώνα.

Οι τοποθετήσεις της προκάλεσαν αντιπαράθεση κυρίως με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Λάππα. Ειδικά για τον Β. Δημάκη, η κ. Νικολάου τόνισε σε υψηλούς τόνους:

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα κρατούμενο να λέει ψέματα, να προσβάλλει τους κρατούμενους, να τους εκφοβίζει λέγοντας ότι θα πεθάνουν όλοι σαν τα ποντίκια. Δεν θα επιστρέψουμε σε κανένα κρατούμενο να επιλέγει την φυλακή του και να συνδιαχειρίζεται τις φυλακές μαζί μας. Οι φυλακές έχουν διοίκηση».

Δείτε ακόμη:

Ένταση τώρα έξω από την αμερικανική πρεσβεία: Βροχή από μολότοφ και δακρυγόνα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X