Media

Σπύρος Λάμπρου: Όταν πιάστηκε αιχμάλωτος στο Ιράκ! Συγκλονιστική εξομολόγηση (video)

Σπύρος Λάμπρου: Όταν πιάστηκε αιχμάλωτος στο Ιράκ! Συγκλονιστική εξομολόγηση (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε ως πολεμικός ανταποκριτής.

«Προσπαθώ να διαβάζω το autocue, αλλά ξεφεύγω λόγω ρεπορτάζ. Είμαι πρώτα ρεπόρτερ και μετά παρουσιαστής. Φεύγοντας από τον Alpha δεν είχα να πω κάτι αρνητικό. Κάνω ένα τεράστιο λάθος, πρώτα δέχομαι τη δουλειά και μετά συζητάω για τα λεφτά.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μετά από μερικές μέρες βρέθηκα κλινικά νεκρός» (video)

Την πρώτη μέρα που έκανα δελτίο είχε δύσκολη επικαιρότητα. Αν δεν ήμουν ρεπόρτερ δεν θα τα έβγαζα πέρα. Τη Μάρα Ζαχαρέα τη θαύμαζα επί Mega. Το Star είναι ένα καλοκουρδισμένο ρολόι και έχει μια πολύ καλή μαέστρο, τη Μάρα Ζαχαρέα. Έχω μεγάλη αγάπη στο Δήμο Βερύκιο. Δεν πέρασα εύκολα δίπλα του, αλλά έμαθα να βλέπω πίσω από την είδηση.

Το μεγαλύτερο σοκ σε ρεπορτάζ ήταν στο κύμα των προσφύγων, έμενα μαζί τους σε σκηνές στο Ιράκ. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν με είχαν πιάσει αιχμάλωτο σε αποστολή, με έδεσαν και με κατηγόρησαν για εσχάτη προδοσία. Ευτυχώς μετά από ώρες μας άφησαν ελεύθερους», είπε ο Σπύρος Λάμπρου.

https://www.youtube.com/watch?v=Ezr-Xq68cBE&feature=emb_title

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X