Show Biz

Σταύρος Βαρθαλίτης: Αυτός είναι ο αδερφός του

Σταύρος Βαρθαλίτης: Αυτός είναι ο αδερφός του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι πλέον γνωστό σε όλους πως ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο νικητής του τέταρτου MasterChef και ήδη έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες που αφορούν τη ζωή του και τον βλέπουμε παντού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@ioannidispanos Το όνομα του μέντορα μου που μου έδωσε μια θέση στην ομάδα του και στο παιχνίδι. Χωρίς αυτή την ευκαιρία δεν θα είχα μπορέσει να ξεδιπλώσω όλο αυτό το απαράμιλλο χιούμορ και τη μαγειρική τρέλα που αγαπήσατε και εκτιμήσατε επειδή ήταν η αλήθεια μου! Σε ευχαριστώ πολύ σεφ από καρδιάς! #MasterChefGr #masterchef #foodie #foodman #erwtasalitis #creative #hardwork

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Varthalitis (@stavrosvarthalitis) στις

Μέσω της εκπομπής «Στη φωλιά των Κουκου», είχαμε τη δυνατότητα να δούμε τον κατά 6 χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του νικητή του MasterChef, και είναι πραγματικά κούκλος και πολύ γυμνασμένος. «Έρωτας, αλήτης ο Σταύρος Βαρθαλίτης» αλλά και ο αδερφός δεν πάει πίσω!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όσο σκέφτομαι ότι έχουν περάσει ήδη τρεις μέρες από το τελικό του MasterChef δεν μπορώ να το πιστέψω,ήταν τόσο ωραίο όλο αυτό το ταξίδι που ήδη αναπολώ! Το κλειδί για όλο αυτό το ταξίδι πιστεύω ήταν το χιούμορ,η στοχοπροσήλωση και η σταθερή ψυχολογία. Να ξέρετε όλα είναι στο μυαλό μας αν και σας τα λέει ο “Έρωτας Αλήτης” που δεν έχει από αυτό όπως λέει και ο θείος @chef_koutsopoulosleonidas !! Σας ευχαριστώ όλους δεν θα σταματήσω να το λέω….ο Βαρθαλιτης δεν ξεχνάει να το ξέρετε! #MasterChefGr #masterchef #erwtasalitis #foodie #foodman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Varthalitis (@stavrosvarthalitis) στις

Ο Ιωσήφ Βαρθαλίτης δουλεύει σε φαρμακευτική εταιρεία και μένει στην Καλλιθέα με τη σύντροφο του. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι πολύ κοντά με τον αδερφό του και όπως μάθαμε από την εκπομπή έχει ύψος 2.02! Ψηλά παιδιά έβγαλε η κυρία Πόπη και πολύ όμορφα! Μπράβο της!

Δείτε τον:

Δείτε και αυτό: Σάκης Τανιμανίδης: Εξομολόγηση στον Αρναούτογλου! «Δεν ήταν καθόλου εύκολο» (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X