Media

Survivor 2021: Δυο Μαχητές ετοιμάζονται για την ομάδα των Διάσημων

Survivor 2021: Δυο Μαχητές ετοιμάζονται για την ομάδα των Διάσημων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δυστυχώς, οι Διάσημοι του Survivor 2021 δεν αποδίδουν και η παραγωγή του Ατζούν δεν είναι ευχαριστημένη με το γεγονός πως δεν έχουν τις αντοχές να φέρουν εις πέρας τα αγωνίσματα και θέλουν να δώσουν στην ομάδα δυο «Μαχητές» για να ανέβουν τα ποσοστά τους και να κερδίσουν έστω και ένα αγώνισμα.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» ακούσαμε πως η παραγωγή του Survivor 2021 αποφάσισε να εντάξει στην ομάδα των Διάσημων δυο Μαχητές οι οποίοι θα τους δώσουν κάποιες νίκες και θα αυξήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

«Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο ΣΚΑΙ και τα στελέχη της Ατζουν media είναι πολύ προβληματισμένοι με τις αποδόσεις των Διασήμων γιατί βλέπουν αυτή την ανισομέρεια που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων και αρχίζει να χάνει το ενδιαφέρον το τηλεοπτικό κοινό κι αυτό ξεκίνησε να αποτυπώνεται και στο twitter και σε άλλα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχει η πληροφορία ότι πολύ σύντομα η ομάδα των Διασήμων θα ενισχυθεί όχι μόνο με τους καινούργιους παίκτες που θα καταφτάσουν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και με δύο μεταγραφές. Οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι ο James Καφετζής και η Μαριπόζα που θα μετακομίσουν από την ομάδα των Μαχητών στην ομάδα των Διασήμων.”, είπε ο Αλέξης Μίχας.

Δείτε ακόμη: Στην ALPHA η Σάσα Σταμάτη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X