Media

Survivor 2021: Το ξεκαθάρισμα των πρώην

Survivor 2021: Το ξεκαθάρισμα των πρώην
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν φανερά σοκαρισμένη όταν είδε τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη, να μπαίνει στο Survivor 2021 και τους είδαμε να βιώνουν κάποιες αμήχανες στιγμές.

Οι δυο παίκτες μπορεί να βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, αλλά αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά που συμβαίνουν και κάθισαν στα σκοτάδια και μακριά από όλους έτσι ώστε να μιλήσουν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο νέος παίκτης του Survivor 2021 και πρώην της αθλήτριας, θέλησε να της πει κάποια πράγματα και ανέφερε:

«Περάσαμε δυο χρόνια μαζί και είναι απόλυτα λογικό να σε γνωρίζω περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Έχει τελειώσει όλο αυτό που είχαμε κάποιους μήνες. Έχεις προχωρήσει τη ζωή σου και είναι απόλυτα φυσιολογικό, το σέβομαι και δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω κανένα θέμα» .

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τη δική της πλευρά είπε:

«Μου είπε ότι δεν ήρθε εδώ για να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ούτε στο παιχνίδι ούτε και στην προσωπική μου ζωή. Ξέρει ότι έχω προχωρήσει. Κάναμε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης και ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα».

Οι δυο παίκτες του Survivor 2021 φαίνεται να τα βρήκαν αλλά ακόμη δεν ξέρουμε πως νιώθει ο άνθρωπος με τον οποίον έχει έρθει κοντά η Μαριαλένα στην Ελλάδα! Και ίσως να μην του αρέσει αυτό που συμβαίνει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X