Media

Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του

Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια ιδιαίτερη συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μας συγκλόνισε όλους με τα περιστατικά που του έχουν συμβεί όταν ήταν μικρός.

Ο γνωστός χορογράφος και performer, είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς μεγάλωσε με αλκοολικό πατέρα και έζησε σε μια πολύ μικρή ηλικία την παραβίαση του σώματος του!

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε πως σε ηλικία 6 έτων βιάστηκε από ένα αγόρι το οποίο βρισκόταν κοντά στην ενηλικίωση και η περιγραφή του συγκλονίζει.

Ο χορογράφος φανερά συγκινημένος είπε:

«Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια σκηνή, που αργότερα έγιναν τρεις με ένα αγόρι κοντά στην ενηλικίωση. Με βίασε, ήταν της γειτονιάς. Εκεί είχε μόνο λίγα σπίτια και χωράφια. Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το στόμα για να μην ακουστώ.

Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο κι ο μπαμπάς μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Στην ηλικία των 6 δεν καταλαβαίνεις αυτό το συναίσθημα επαφής που σου συνέβη… Οι γονείς μου το έμαθαν όταν το είπα δημόσια, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν είμαι καλά… Πάντα το γυρνώ στην πλάκα για να εκμηδενίσω μία κατάσταση. Οι γονείς γενικά δεν ρωτούν αν τα παιδιά τους είναι καλά. Να ρωτήσεις στο ουδέτερο, στο άκυρο;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/TOSzWC3IHh0

Δείτε ακόμη: Survivor 2021: Αποχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X